COVID-19

COVID-19 elleni védelem

COVID-19 elleni védelem

A koronavírus terjedésének megakadályozásában a gyakori fertőtlenítés és a közösségi terekbe érkezés előtti testhőmérséklet-mérés sokat segíthet. Ezekre az esetekre kínáljuk az alábbi eszközeinket.

covid2
tltb4000

Bettini TLTB4000 – Arcfelismerő olvasó és testhőmérséklet érzékelő

Érintésmentes, automatikus testhőmérséklet érzékelő rendszer, mely képes a maszk viselését (és természetesen annak hiányát) is érzékelni. Arcfelismerő algoritmusa segítségével a regisztrált felhasználókat még a maszk takarásából kilátszó referenciapontok alapján is képes felismerni. Szöveges hangfigyelmeztetéssel jelzi amennyiben magas a belépni kívánó személy testhőmérséklete, vagy nem hord maszkot. Csatlakoztatható forgóvillákhoz, beléptető rendszerekhez, fizikai akadályt képezve akkor, ha valamilyen kritérium alapján a belépés nem engedélyezett. Az arcokat kevesebb, mint 1 másodperc alatt felismeri és akár 30.000 felhasználót is képes tárolni. Ideális irodák, bevásárlóközpontok, oktatási és egészségügyi intézetek, bankok részére.

A rendszer elemei:

Infravörös testhőmérséklet érzékelő modul, fehér LED az arc megvilágításához,
fali-, illetve forgóvilla házra szerelhető konzol. Kiegészítő állvány (felnőtt méret: 110cm, gyermek méret: 55cm) és pultra szerelhető talp (10cm) is választható.

Működés:

A belépni kívánó személynek a tablethez hasonlító eszköz elé kell állnia 30-60 centiméter távolságban. A testhőmérséklet mérés, az arcfelismerés és a maszk viseletének ellenőrzése kevesebb, mint egy másodperc alatt megtörténik, a rendszer ekkor hangjelzéssel nyugtázza a belépést, vagy szólít fel várakozásra, illetve maszk viselésre.

TLTB3005

Bettini TLTB-3005 – Testhőkamera arc-detektálási funkcióval

Érintésmentes, automatikus testhőmérséklet figyelő rendszer, amely képes egyszerre több személy áthaladása esetén is mérni és jelezni a normálistól eltérő testhőmérsékletet. A mérési távolság 1-4 méter, egyszerre maximum 20 személy tartózkodhat a kamera látókörében. Az úgynevezett „blackbody” referencia mérési pontként üzemel, hogy a hőkamera 0,3°C-os, minősített mérési pontosággal rendelkezzen. A könnyen és gyorsan telepíthető rendszer beépített hangjelzővel rendelkezik, amely magas testhőmérséklet esetén aktivizálódik. Csatlakoztatott számítógépről (nem tartozék) a kamera elérhető, a kettős kijelzésnek köszönhetően mind a hőkamera, mind pedig a normál kamera képe is megjeleníthető. A rendszer az elhaladó személyek mellett az adott test hőmérsékletét jelzi ki.

A rendszer elemei:

Dual képalkotó hőkamera, fali tartó és tripod, blackbody a referencia
hőmérséklethez

Működés:

A belépés szabadon történik, az elhaladó személyek testhőmérséklet mérése nem
akadályozza őket a mozgásban. A rendszer mellé javasolt a felügyelet, hogy magas testhőmérséklet detektálása esetén azonnali intézkedés történhessen.

TLTB1000

TLTB1000 – Kézi testhőkamera riasztás jelzéssel

Az akkumulátorról is működő könnyű kézi hőkamerákkal nagy pontossággal lehet a belépni kívánó személyek testhőmérsékletét mérni. A 2,8”-os színes TFT kijelzőn az arc legmelegebb pontjának hőmérséklete jelenik meg, illetve a hőkép és a normál kamerakép között is válthatunk. Az 1 méteres távolságból 0,3°C pontossággal mérő készülék a mérések képeit SD kártyára tárolja. Csatlakoztatott számítógéppel az adatokat kimenthetjük, de állványra szerelve a kamera képét is nézhetjük valós időben.

Sany Safe

SANY SAFE – automatikus fertőtlenítő rendszer

A SANY SAFE egy nagy teljesítményű fertőtlenítő, amely meleggőzöléssel és porlasztással juttatja a fertőtlenítőszert a levegőbe, amely így minden felületen kifejti hatását, maximális megbízhatóság és biztonság mellett.

A fertőtlenítő speciális, nem mérgező formulája képes felszámolni a kórokozókat, például a vírusokat, baktériumokat és gombákat. A levegőben porlasztott keverék órákon át fennmarad, behatolva még a nehezen elérhető helyekre is.

A fertőtlenítési idő a helyiség méretétől függően változik, de annak intenzitása is választható (alacsony, közepes és magas), akár 8 hónapig is biztosítva egyetlen feltöltéssel a megfelelő fertőtlenítést.

A meleggőzölés és porlasztás alkalmazásával a készülék gyorsan és hatékonyan képes a levegőben, illetve a felületeken található baktériumokat, vírusokat és gombákat elpusztítani, behatolva még az olyan kis résekbe is, amelyek hagyományos tisztítással nehezen vagy egyáltalán nem érhető el.

A SANY SAFE készüléket a hálózati áramforráshoz csatlakoztatva azonnal kész a környezet automatikus fertőtlenítésre, a beállított programot követve.

Beépített SIM kártya

A távoli, applikáción keresztül történő eléréshez az AVS Electronics 2 éves adatforgalom-előfizetéssel rendelkező SIM kártyával együtt szállítja az eszközt.

Egyszerű programozás az APP-on keresztül

A SANY SAFE programozott heti időbeosztás szerint képes működni, amely lehetővé teszi az azonnali használatot. Az egyszerűen kezelhető applikációnak köszönhetően bárhol és bármikor kezelheti és változtathatja a SANY SAFE működési gyakoriságát, intenzitását.

Tartálycsere gyorsan és egyszerűen

A külső tartály a felhasználó által könnyedén és gyorsan cserélhető. Három különböző méretben elérhető: 5, 10 vagy 25 literes kivitelben, igazodva a felhasználó által kívánt fertőtlenítési ciklusokhoz.

Hosszú automatikus működési idő

A SANY SAFE a fertőtlenítés gyakoriságától, intenzitásától és a választott tartály méretétől függően akár 8 hónapig képes önállóan működni (alacsony intenzitású fertőtlenítés mellett – hetente egyszer 100m3 légköbméter esetén, 25 literes tartályt használva).

Energiatakarékos

A SANY SAFE fertőtlenítő rendszereket dinamikus energiafelügyeletre tervezték. Azokban az időablakokban, amikor az eszköz nem üzemel, SANY SAFE aktiválja a „standby” üzemmódot, kikapcsol és így tetemes energiát takarít meg.

Nem mérgező, frissesség a levegőben!

A speciális permet nem mérgező, a környezetre ártalmatlan és a helyiség levegőjének kellemes frissességet biztosít. Mindezektől függetlenül szellőztetése használat után javasolt.

  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Energiatakarékosság 100% 100%
  • Frissesség 100% 100%
  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Energiatakarékosság 100% 100%
  • Frissesség 100% 100%