Beszállítóink

 

Partnerség és Barátság

Kérem, engedjék meg, hogy személyesen mutassam be Önöknek beszállítóinkat, akikkel hosszú évtizedek óta dolgozunk. A munkakapcsolaton kívül számos barátság is szövődött, melyekre egytől- egyig büszke vagyok.

DEA security
Cardin Elettronica

Cardin Elettronica

A céget 1974-ben alapította Giancarlo Cardin, aki elektronikai mérnökként elsők között készített stabil, megbízható távirányítókat és rádiós átjelzőket automatikai rendszerekhez. Az olasz és francia piacokon aratott sikereket követően termékportfólióját folyamatosan bővítette. Az évtizedek alatt komplett kapuautomatizálási kínálatot állított össze, illetve megalkotta azt a sorompót, amely kiemelkedő strapabírásával az egyik legnépszerűbb lett Magyarországon.
2011-ben a cég egy részét a Riello cégcsoport vásárolta meg és ettől az évtől fogva az alapító fia, Cristiano Cardin vezetése alatt működik tovább a cég. Büszke vagyok arra, hogy a Cardin termékeket több, mint 15 éve képviselhetjük a régióban és büszke vagyok arra is, hogy Cristiano közeli, jó barátommá vált az évek során.

Topguard

Mark Verhagen és Mathijs de Jong alapította a céget, amely kifejezetten kültéri védelmi termékek forgalmazásával foglalkozik. A két úriemberrel először a 2000-es évek elején találkoztam, amikor még egy nemzetközi nagyvállalatnál dolgoztak – természetesen a biztonságtechnikai szegmensben. A NEMTEK elektromos kerítésrendszerek európai bevezetését együtt kezdtük el 2004-ben, azóta az ő és a mi tapasztalataink is csak gyarapodtak a termékkel és a lehetséges védelmi koncepciókkal kapcsolatban. Stratégiai partnerei vagyunk egymásnak – és jó barátok.

TOPGuard
partner3

DEA Security

Az olaszországi cég termékeit több, mint 15 éve ismertem meg. Bár az eszközök forgalmazását és magyarországi bevezetését már akkor megkezdtük, de a cég tulajdonosaival, managementjével évekkel később kerültem közvetlen kapcsolatba. Az élet úgy alakult, hogy egy nagyon kedves régi barátom került a vállalat export manager-i posztjára, így az együttműködésünk még szorosabbá vált. A cég kimagasló szaktudással rendelkezik a piezo technológia területén, húsz éve erre a technológiára épülő érzékelőket fejlesztenek. Ezt a tudást és tapasztalatot bővítették tovább, amikor megalkották a Fusion névre keresztelt, MEMS alapú detektálást is ötvöző érzékelőjüket.

DUEVI Snc.

Az olaszországi fejlesztő és gyártó céget Ezio Mora és Giro Santese alapította több, mint 20 évvel ezelőtt. Sajnos Giro azóta már nincs közöttünk, de testvérével Alessandroval – aki a cég export managere – nagyon jó barátságban vagyunk. Az elmúlt évtizedben a világ számos országában megfordultunk együtt, cégeinket sokszor közös standon képviselve nemzetközi kiállításokon. A szoros kapcsolatnak köszönhetően a DUEVI Snc. minden részlegét, munkatársát személyesen ismerem, ezért is tudom, hogy az általuk gyártott érzékelőket bátran ajánlhatom ügyfeleinknek. Az egypozíciós kültéri érzékelők tekintetében – legyen szó akár vezetékes vagy rádiós eszközökről – az olasz vállalat által gyártott termékek kimagasló műszaki és minőségi paraméterekkel rendelkeznek.

partner2
partner6

AVS Electronics

A Cardin Elettronica vállalattal egy cégcsoporthoz tartozó AVS Electronics által fejlesztett és gyártott mikrohullámú érzékelők remekül kiegészítik az általunk fejlesztett és gyártott K-sávos mikrohullámú detektorokat. A cég széles portfóliójából mi ugyan egyelőre csak egy kis szegmenssel foglalkozunk, de ezen termékek esetében a hazai piacon kívül olyan területekre is értékesítünk, mint Brazília vagy Mexikó. A cég export managerével, Marco Zittino úrral rendkívül jó viszonyt ápolunk, sok esetben az üzleti érdekeinket félretéve segítjük egymást.

BETTINI Video

Önmagában már az is érdekes a mai világban, ha egy cég nem Kínában gyárt videotechnikai termékeket és nem Indiában fejleszt hozzá szoftvert. Nagyon tisztelem a BETTINI tulajdonosait, vezetőségét azért az emberfeletti harcért, amit európai cégként a távol-keleti konkurensekkel szemben vívnak. Kimagasló minőségű video rögzítőik mellett a vállalat video analitikai megoldásai azok, amelyek számunkra – a kültéri védelemben dolgozó szakembereknek – rendkívül nagy segítséget jelentenek egy-egy komplex rendszer összeállításában. A több, mint 20 éves fejlesztő és gyártó cég kizárólagos hazai forgalmazását és műszaki háttértámogatását ellátni büszkeséggel tölt el.

partner5

%

Megbízhatóság

%

Pontosság

%

Teljes körű kivitelezés

TOPGuard
partner7
partner6
Cardin Elettronica
partner3
partner2
Nemtek logo k